Meer zichtbaarheid op het web en SEO

Automatiseer immo-advertenties!

Verbeter je SEO!

Zet in op meningen van voormalige huurders

Gratis demo
Traffic*
+ 0 %
Teksten/min
0 k
geproduceerde teksten
+ 0 M

Minder dan 1€

per content

Onze klanten

Content is the key to succes!

Aangedreven door een gunstig economisch klimaat en de vrije verhandeling van goederen, maken immobiliën een succesvolle sector uit. De afgelopen jaren werd een recordaantal transacties geregistreerd! Een ongeziene afflux aan kansen voor vastgoedmakelaars! En wie zegt grote vraag, zegt vraag naar content. LabSense is er om deze uitdaging mee aan te gaan met behulp van artificiële intelligentie.

LabSense als antwoord op jouw vastgoeduitdagingen

Je klantenbestand uitbreiden dankzij content

Word zichtbaarder dankzij content!

Het spreekt voor zich dat twee partijen elkaar eerst moeten weten te vinden alvorens ze een deal kunnen sluiten. Content is dan ook dé solution bij uitstek om op te vertrouwen. Meer content van hoge kwaliteit en aan grote hoeveelheden maximaliseert jouw zichtbaarheid op het web.

De SEO-weg inslaan

Met behulp van onze intelligent content solution, helpen we je bij het creëeren van advertenties en integreren we meteen de belangrijkste sleutelwoorden voor jouw positionering op het web. Die advertenties worden vervolgens gevariabiliseerd, waarbij we jouw key word territorium maximaliseren en tegelijkertijd het duplicate rate controleren!

Hoe snel immo-advertenties creëren?

De redactie van immo-zoekertjes is een ondankbare en eentonige taak. Daar zijn je vastgoedpartners het ongetwijfeld mee eens! De voorbije 8 jaar heeft LabSense ingezet op het coderen van taal zodat we jullie takenpakket kunnen verlichten! Relevantere content in meer talen, meer klanten en nieuwe markten om aan te boren: dat is wat wij aanbieden.

Het is nu perfect mogelijk om de redactie van meertalige immo-advertenties en mandaten te automatiseren! Kies voor LabSense, de beste tool om jouw immo-advertenties te schrijven!

Hoe besparen op publicatiekosten van advertenties?

Bespaar op de productie van advertenties

Als we het aantal uren aan onderzoek, redactie van advertenties en aan verbeteringen optellen, zien we dat de kosten snel oplopen. Of ze nu intern of extern wordt behandeld, de redactie van advertenties is niet enkel een grote kost, maar eveneens een vermoeiende en langdradige taak die vaak contraproductief aanvoelt. Met LabSense is het nu mogelijk jouw middelen te herverdelen en jouw takenpakket anders in te vullen.

Bespaar op vertalingen

Kies voor ons maandelijks betaalplan voor jouw automatisch gecreëerde content en reduceer je uitgaven aanzienlijk. Niet enkel heb je een ruime keuze aan talen, de woordlimiet laten we eveneens achterwege. Dankzij content kun je nu het takenplan van je medewerkers efficiënter invullen en de commerciële prestaties van je team een boost geven. Vergeet niet dat jouw team uit veldwerkers bestaat. Zet hun talenten in, daar waar ze het best tot hun recht komen: bij klantenrelaties!

Hoe publiceer je volledigere advertenties, die aangevuld zijn met noodzakelijke data?

Générer en un clic vos petites annonces immobilières avec LabSense
Générer en un clic vos petites annonces immobilières avec LabSense

Snel en kwalitatief produceren is mooi, maar het is niet het enige wat we je hier bij LabSense te bieden hebben. Contentcreatie voedt zich met data, maar niet enkel met die van jou. Wil jij je database aanvullen met nieuwe data, dan zoeken wij die voor je op om jouw teksten mee aan te vullen. Met behulp van exogene gegevens kunnen we data gemakkelijk uitbreiden met lokale bijzonderheden, regionale evenementen, informatie over het weer…

Nieuwe mogelijkheden dankzij content

"content hack": het weerbericht als motor van webtraffic

Je hebt het nu waarschijnlijk wel begrepen: met contentcreatie waait de wind uit een andere hoek! Zo zijn weersvoorspellingen bijvoorbeeld dé oplossing om meer traffic op je website te creëren. Want geef toe: wie wil het nou niet over het weer hebben? Met de juiste data kun jij nu weerberichten aanbieden met aangepaste raadgevingen, bovenop goed gecontextualiseerde vastgoedbeschrijvingen.

Onderscheid je met behulp van je vastgoedbeschrijvingen

Meer content en dus meer context, dat is waar we voor staan. Ontdek nu hoe je op een originele manier jouw aanbod aan vastgoed omschrijft. Met de LabSense solution kun je accurate beschrijvingen voor al jouw onroerende goederen voorzien, zonder in te moeten boeten aan kwaliteit. Kies voor redactionele innovatie en advertenties die een indruk achterlaten op jouw klanten.

Ontdek nu automatische contentcreatie

KWALITATIEF
Creëer volledige en goed gecontextualiseerde immo-advertenties
SNEL
Spaar tijd uit
VOORDELIG
Bespaar op tekstproductie en verhoog je ROI

Happy & Proud Member of​