Boost jouw e-commerce website door je content de optimaliseren!

Categoriseer je producten

Automatiseer je productbeschrijvingen

Zet in op je klantenreviews!

Vraag een demo aan
Traffic*
+ 0 %
CRO/CTR
+ 0 %

Minder dan 1€

per content

Meertalige

Oplossingen

Onze klanten

Contentredactie staat centraal bij al je SEO-uitdagingen

Voor retailers wordt het alsmaar belangrijker om in te zetten op e-commerce. Bijgevolg is het absoluut essentieel om zich online te profileren, zelfs voor merken die zich voordien enkel concentreerden op diensten in hun fysieke handelszaken.

Tool n°1 om snel productfiches van hoge kwaliteit te creëren

In dit nieuwe tijdperk van “mediamerken” wordt het herdenken van je content strategie almaar belangrijker voor zij die niet enkel lezers willen aanspreken, maar ook transformeren in klanten! Het voldoet niet om enkel een product aan te bieden, je moet eveneens z’n verhaal kunnen vertellen en opschrijven. En dat bovendien aan strikte regels (SEO, duplicate rate, keywords, markeringen, linking…). Precies om die reden, biedt LabSense haar solution aan voor de automatische creatie van jouw productfiches!

AI ten dienste van e-commerce: de uitdagingen

Creëer efficiënte productfiches

Houd duplicate content in de gaten

Hoe naar een product verwijzen?

NLP (natural language processing) is het antwoord op jouw vragen. Met 8 jaar aan onderzoek opgenomen in de taalcode, hebben we bij LabSense ervoor gekozen in te zetten op performance en duplicate content bij de ontwikkeling van onze content creatie tool. Met welk doel? Zoveel mogelijk de moeilijkheden rond automatische content creatie aanpakken voor onze e-commerce klanten.

Die solution voor de automatische creatie van jouw productfiches!

Klanten naar je verkooppunt of website lokken

Hoe beland je bovenaan de Google zoekresultaten?

Om bezoekers naar een verkooppunt of website te lokken, moet je merk zichtbaar zijn. Je SEO performances zijn van hoofdbelang om goed te presteren in retail en e-commerce. Zet dus in op productbeschrijvingen, een goede navigatiestructuur van je website en leesbare content per productcategorie voor de beste resultaten.

Wat is de beste tool om snel je productfiches te updaten?

Bij LabSense helpen we je om je natuurlijke referentiëring te boosten met behulp van content: creatie van productfiches, uitgebreide catalogi… En dat in meerdere talen met het doel de drie SEO pijlers te activeren: relevantie, volume en frequentie.

Waar vind je de nodige data om automatisch teksten te creëren?

Jouw informatiesystemen bevatten ongetwijfeld bruikbare gegevens over meerdere facetten (aankopen, marketing, productieproces…). Waarom zou je niet meteen die data exploiteren? Door correct gebruik te maken van gegevens die je al in je bezit hebt, kun je veel tijd uitsparen!

Bezoekers omzetten in klanten

Klanten overtuigen en hun vertrouwen winnen. Ook dat is de taak van jouw content. Dankzij A/B testing en de variatie die automatische tekstcreatie toelaat, kan jij hét ideale discours toepassen op je site. Ga voor meer traffic en een hogere conversieratio met behulp van content!

Je clienteel uitbreiden en behouden

Je kunt je nu onderscheiden van de concurrentie met gevarieerde content. Ga nog een stapje verder door te kiezen voor een klantgerichte aanpak en automatiseer tekstuele scenario’s, die aangepast zijn aan verschillende consumptie-aspecten.

Je rendement verbeteren

Dankzij LabSense kun je je focussen op de belangrijkste taken.

Herverdeel je tijd en je middelen. Zoals het Pareto-principe dicteert, moeten we niet enkel praten over de 80/20-regel, maar er ook naar handelen.

Foutloze productfiches

Zonder stress nog eens extra nalezen en meer tijd om te werken aan een prozaïsche schrijfstijl! Zet in op inspirerende content met hoge toegevoegde waarde door de redactie van repetitieve teksten aan AI over te laten. Zeg vaarwel tegen schoonheidsfoutjes, lelijke dt-blunders en overmatig corrigeren. AI is er om je te helpen!

KWALITATIEF
Bouw gemakkelijk aan je productcatalogus
SNEL
Win tijd dankzij automatische redactie
VOORDELIG
Bespaar op jouw contentproductie

Happy & Proud Member of​