Klantenreviews samenvatten met Verdicto

De meningen van jouw klanten zijn nu belangrijker dan ooit. Overtuigingskracht is macht en klantenreviews zijn dan ook een doorslaggevende factor geworden voor de consument van vandaag. Niet enkel worden klantenreviews regelmatig geconsulteerd, ze maken het product – en dus ook het merk – geloofwaardiger. Met dat in het achterhoofd is het mogelijk met Verdicto klantenreviews samen te vatten en om te zetten in editoriale content. Grijp de kans om maximaal rendement te halen uit jouw klantenreviews en content te creëren! Door te investeren in hun reviews boost jij de natuurlijke referentiëring van je productfiches. Het is zo eenvoudig! Je klanten zijn nu eenmaal de beste vertegenwoordigers van jouw producten!

Graag meer informatie?

Werk samen met je bezoekers

Boost je webtraffic (SEO)

Ga voor een unieke viral experience

Samenvatting van klantenreviews: voorbeeld

Een e-commerce gamewebsite wenst het aantal gamerreviews van zijn producten te verhogen en wil dat ze automatisch gemodereerd worden en van perfecte kwaliteit zijn. Bovendien wenst de website over een klantenreviewsamenvatting te beschikken voor de productfiche om eventuele kopers te begeleiden bij hun aankoop.

Mario Kart 7 beantwoordt aan de verwachtingen en heeft nauwelijks gebreken. Het is dan ook één van de betere racegames. Nintendo heeft duidelijk niet bezuinigd op het visuele aspect of de speelbaarheid en dat doet plezier. De multiplayer functies zijn schitterend. De zwakke geluidsomgeving en de matige levensduur vallen echter te betreuren.

(76 woorden, 440 tekens)

Ontdek onze andere diensten om je content te verrijken

je wil je data verrijken? Dig It analyseert et haalt data uit niet-gestructureerde modellen om je databanken te verrijken

Scribt is in staat gepersonaliseerde content op automatische wijze aan te maken en dit in natuurlijke taal, op een nooit geziene schaal en aan een nooit geziene snelheid.