Automatiseer je hotel- en restaurantbeschrijvingen

Creëer teksten op maat in de doeltaal

Verbeter je lokale en internationale indexering

Investeer in data om in te zetten op SEO

Vraag een demo aan
+ 0 %
Traffic*
0 K
Tekstes/min
+ 0 M
geproduceerde teksten

Meertalige

Oplossingen

Onze klanten

Trek klanten aan met behulp van content!

Tussen nu en 2030 zullen 2 milliard toeristen de wereld rondgereisd zijn, wat goed is voor 10% van het bbp wereldwijd. Er zijn nieuwe kansen om aan te grijpen voor de toerismesector, maar makkelijk wordt het niet! Een gepersonaliseerde aanpak zal je slaagkansen enorm beïnvloeden en de content die je aanbiedt, zou weleens het verschil kunnen maken! Dat is onze mening tenminste…

(*Bron OMT)

Content over toerisme

Produceer meertalige content zonder taalbarrière

Schrijf meteen in de taal van je klant zonder een omweg te maken via vertaling

De dag van vandaag verandert de consument om de haverklap van mening en zijn aandacht vasthouden is een monstertaak! Het is nu eenmaal niet makkelijk om opgemerkt te worden in de korte tijdspanne van enkele muiskliks! En toch moeten we ons afvragen hoe we ons kunnen onderscheiden van onze competitie. Met meertalige content natuurlijk! Hotels, reisbureaus, vliegtuigmaatschappijen, autoverhuur… Jij weet beter dan eender wie hoe belangrijk het is klanten aan te spreken in hun moedertaal.

Van vertaling naar tekstcreatie in de moedertaal

Data hebben geen moedertaal, ze zijn universeel: dat is het uitgangspunt van LabSense. We zeggen niet voor niets “vertalen is verraden”. Er gaat altijd wel een deel van de betekenis en de nuance van een tekst verloren bij een vertaling. Dat is nu eenmaal een van de valkuilen van de vertaalkunst. Het is dan ook om die reden dat we bij LabSense aan tekstcreatie doen in de doeltaal.

Waarom tekstcreatie in de moedertaal?

Wat betekent tekstcreatie in de moedertaal?
Wij houden het eenvoudig en efficiënt. Bij LabSense gaan we jouw gegevens exploiteren (exceldossier, csv, flux, JSON etc.) en meteen een Spaanstalige advertentie creëren, bijvoorbeeld. Er wordt geen Franstalige voorbeeldtekst opgesteld die naar het agentschap wordt verstuurd, wordt verbeterd, wordt heropgestuurd om dan uiteindelijk naar het Spaans te worden omgezet.
Taalkundigen en artificiële intelligentie: een sprookje dat uitkomt ❤️

Het principe van complementariteit ligt aan de basis van onze werkwijze! Na 8 jaar lang taal om te zetten in code, is onze solution in staat de expertise van onze taalkundigen moeiteloos te vervoegen en verbuigen in een handvol talen. Jouw data omzetten in ware meertalige middelen is nu mogelijk dankzij automatische tekstcreatie!

Een aanwinst voor jouw internationale expansieplannen

Nieuwe markten aanboren, nieuwe klanten aanspreken, nieuwe relaties vormen en een vertrouwensband opbouwen. Zorg ervoor dat taal geen barrière, maar een onbetwistbare groeivector vormt voor jouw professionele taken. Want, laat ons eerlijk zijn, iedereen begrijpt de taal van succes.

Hoe vul je je data aan voor doelgerichte content?

Data is de hoeksteen van jouw content marketing strategie. Hoe beter gestructureerd, hoe uitgebreider en hoe meer ze toelaat gediversifieerde, relevante en gepersonaliseerde content te creëeren. Daarom gaan we niet enkel jouw gegevens herorganiseren, we gaan eveneens jouw exogene data uitbreiden: advertenties, evenementen, feestjes, weerberichten… Jij vraagt, wij leveren! Ga voor beter gestructureerde data en meer verfijnde en doelgerichte teksten!

Hoe pas je je content aan per locatie?

Hoewel het exotische een bepaalde aantrekkingskracht heeft, brengt “local consumption” haar eigen uitdagen met zich mee. Het korte weekendje weg niet te ver van huis wordt alsmaar populairder en dat zien de logementplatformen ook! Met LabSense, creëer je automatisch productbeschrijvingen, beschrijvingen van diensten en tips & tricks van andere toeristen en locals. Trek jouw klanten over de streep met mooi afgewerkte teksten van hoge kwaliteit!

Genereer meer traffic op je website met weersvoorspellingen!

Weersvoorspellingen als SEO strategie

Regenweer of het zonnetje dat doorkomt, lijken misschien banale onderwerpen, maar niets is minder waar. Het weer is een extreem belangrijk element wanneer het op toerisme aankomt. Toch blijft de automatische creatie van weersvoorspellingen nog te vaak ongewaardeerd! Niets vervelender dan heel juli in je hotel te moeten schuilen voor regen of je weekje surf te moeten inruilen voor een museumbezoek omwille van onvoorspelbare getijden, toch?

Weersvoorspellingen: een manier om met je klanten te praten

Zou je aanraden om worst met puree te eten tijdens een hittegolf of om lekker te gaan kajakken terwijl het buiten onweert? Voed jouw content met aangepaste tips en grijp de kans om direct met jouw klanten in gesprek te gaan, je diensten uit te breiden en meer traffic op je website te genereren. Je content verrijken met raadgevingen om meer klanten aan te spreken? Bij LabSense zijn we helemaal overtuigd en onze expertise voor de creatie van weersvoorspellingen staat tot jouw beschikking!

Je aanbod aanpassen: creëer content voor last minute reserveringen

Wie zegt weersvoorspellingen, zegt seizoensgevonden activiteit, promo’s en vooral last minute reserveringen! Toon voorbeelden en bereid posts en content voor op sociale media dankzij LabSense. Schrijf jouw meertalige teksten en zet in op die “hot leads” met doelgerichte content.

Homogeniseer en garandeer een bepaald niveau

Data goes in and personalized content comes out: het is een simpel proces. Dankzij onze klantgerichte aanpak en litterair taalgevoel helpen we je bij het homogeniseren van je discours zonder te werken via vertaling en zonder de gewoonlijke vertragingen die een project met zich meebrengt. Simplifieer het proces, delegeer taken en gebruik jouw tijd voor taken met hoge toegevoegde waarde.

Gepersonaliseerd
Contextualiseer en zet in op de beschrijvingen van jouw diensten
SNEL
Bied meer ademruimte aan jouw team
VOORDELIG
Beperk kosten van contentproductie

Happy & Proud Member of​